Uitbreiding Vijverhof te Harmelen

In opdracht van Stichting De Rijnhoven heeft Peters & Lammrink architecten de uitbreiding van Vijverhof ontworpen. Het ontwerp sluit aan bij het bestaande pand dat tevens door ons ontworpen is.

Het zorgcentrum ligt aan de rand van Harmelen. Dit dorp ligt in het groene hart van Nederland. Omdat de gebouwen in een prachtig parklandschap liggen hebben we het zorgcentrum ontworpen in de stijl van villa-architectuur.

In de uitbreiding is ruimte voor 6 kleinschalige groepswoningen (7 personen per groep) voor mensen met psychogeriatrie.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google