Grote Bos te Geldrop

Op het terrein Berkenheuvel in Geldrop komt de vervanging van het oude zorgcomplex Akert.
In opdracht van Ananz hebben wij een ontwerp gemaakt voor een nieuw verpleeghuis met in totaal 84 appartementen voor bewoners met psychogeriatrische zorg en of somatische zorg.

Een belangrijke voorwaarde voor het ontwerp van het gebouw is dat de bewoners vrijuit moeten kunnen dwalen door het gebouw. Door de carré vorm van het gebouw ontstaat er een grote binnentuin waar de bewoners zelfstandig gebruik van kunnen maken. De huiskamers die grenzen aan deze binnentuin hebben een terras of een balkon.

Verder is er op de verdieping nog een groot dakterras, maar in principe kunnen de bewoners die op de verdieping wonen met behulp van domotica zelfstandig naar beneden en de binnentuin bezoeken.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google